پایگاه جامع مدیریت بحرانهای طبیعی و انسانساز ایران؛ اولین و تنها مرجع جامعِ تخصصی در حوزههای فنی، علمی و اجرایی بحرانهای طبیعی و انسانساز (پدافند غیرعامل) در کشور ایران است.
تماس با مابرگزاری رویداد ارائه فناوریهای نوین حوزه زلزله و مدیریت بحران پس از آن در دهم مرداد ماه 1401 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی
رویداد ارائه فناوریهای نوین حوزه زلزله و مدیریت بحران پس از آن، صبح روز دوشنبه، دهم مرداد ماه 1401، در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
علی وحدت روز دوشنبه در رویداد ارایه فناوری های نوین حوزه زلزله و مدیریت بحران پس از آن در صندوق نوآوری و شکوفایی که با حضور مسوولان هلال احمر، پژوهشکده سوانح طبیعی، نظام مهندسی و شرکت های دانش بنیان برگزار شد، افزود: درحال حاضر فقط ۲۲ شرکت دانش بنیان در حوزه مدیریت بحران زلزله فعال هستند. وی خاطرنشان کرد: استقبال کم نهادها وسازمانهای دولتی از شرکت های دانش بنیان موجب شده تا تعداد شرکتهای فعال در حوزه مدیریت بحران کم باشد. رییس صندوق نوآوری وشکوفایی با یادآوری اینکه استقبال شرکتها بر اساس میزان تقاضا است که در حوزه مدیریت بحران کم است، ادامه داد: میزان استقبال پایین بخش دولتی از فناوریهای دانش بنیان درحوزه مخاطرات طبیعی سبب شده که شرکتها به این سمت حرکت نکنند. وحدت تصریح کرد: وظیفه ما شناسایی شرکتهای دانش بنیان و ایجاد ارتباط میان آنها با دستگاهها است ولی در این زمینه برخی از دستگاه ها آمادگی لازم برای همکاری با دانش بنیان ها را ندارند. وی همچنین گفت: شرکتهای دانش بنیان باید همکاری خود را با بخشهایی که آمادگی بیشتری دارند مانند شهرداری ها توسعه دهند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: اگر بازارسازی برای محصولات شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه بحران نداشته باشیم، این شرکتها را از دست می دهیم، امیدوارم زمینهای فراهم شود تا ارتباط میان دستگاههای دولتی با شرکتهای دانش بنیان در حوزه مدیریت بحران فراهم شود.
لازم به ذکر است، جهت شرکت در این رویداد، 38 طرح ارسال شده بود که پس از داوری 22 طرح پذیرش شد.
سامانه جامع مدیریت بحران توسط شرکت دانش بنیان بهین ره آورد بهبود توسعه داده شده است و ترکیبی از روشهای تحقیق در عملیات (روشهای بهینهسازی ریاضی و شبیهسازی) و روشهای تصمیمگیری در مدیریت و سیستمهای مدیریت اطلاعات میباشد. در طراحی این سیستم تلاش شده است تا از منابع علمی و پژوهشهای داخلی و خارجی شناخته شده بهره گرفته شود. همچنین تازهترین روشها و رویکردهای علمی موجود، تجربیات، خواستهها و نیازمندیهای خبرگان حوزه بحران، چارچوبها و الگوهای موفق مدیریت بحران، رویکردهای نوین و اسناد بالادستی و جهانی در نظر گرفته شود و نیز طیف وسیعی از نرم افزارهایی که بهمنظور کمک به فرایند مدیریت بحران طراحی شدهاند، تحت بررسی قرار گیرند تا چارچوبی جامع و بومی به مدیران بحران میهن اسلامی عزیزمان تقدیم گردد.
لازم به ذکر است، 12 سامانه و 140 ماژول سامانه جامع مدیریت بحران، دارای تأییدیه دانشبنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میباشد.
با تایید این پیام، با سیاست حفظ حریم خصوصی و استفاده از کوکی های ما موافقت می کنید.
0 نظر